2008. november 11., kedd

Cupp-parádé a peronon

Kiküldetésem előtti hetekben mindenki azt sulykolta belém, légy nagyon figyelmes, járj nyitott szemmel, nyitott füllel, hogy minél többet tanulhass. Ezen képességeimet olyannyira sikerült kifejlesztenem, hogy valóban olyan dolgokat is észreveszek, meghallok amiket ezelőtt nem. Ilyen például a vasárnap esti cupp-parádé.
Ki ne ismerné és elsősorban a "hétvégi párokra" gondolok, azokat a szörnyű, szörnyű utolsó perceket, amelyek a vonat indulása előtt úgy elröppenek, hogy alig van idő a fájdalmas búcsúzásra. Herzallerliebstém és én, kapcsolatunk hajnalán magunk is a hétvégi párok népes táborát erősítettük és most néhány év boldog közös háztartás után most ismét ide kell, hogy soroljuk magunkat.
Vasárnap este irány a Westbahnhof és cupp-party... Vannak olyanok, akik riszkírozva, hogy a nagy cuppogásba belefeledkezve lekésik a vonatot a peronon cuppognak, van, ahol az egyik fél görnyedve félig a vonatajtóból csücsörítve hajol kedveshez, aki lábújjhegyen állva nyújtozik fel, hogy elérje a cuppot. Vagyunk mi, akiknek már van utolsó cupp-ja, még egy cupp és jó éjszakát, még egy és jó reggelt, megyek kávézni, még egy cupp és indulok a munkába, egy utolsó cupp és felszállok a vonatra, így van idő, hogy az utolsó perceket olyan fontos dolgok megbeszélésére fodítsuk, mint befizetted a számlát, kitakarítottad a békákat... De a körülöttünk lévők még igencsak kezdők, mert a nagy cuppogástól alig hallottuk egymás hangját, ezért inkább csak álltunk szemben egymással, Ő fent a vonaton én lent a peronon és vigyorogtunk.
Cupp cupp cupp és pufff, az ajtók becsukódnak, a vonat kigördül és ott maradunk mi, a másik fél... Hirtelen kitódul a cuppoktól bent rekedt levegő, mély sóhaj és elindulunk, egyedül, magányosan, számoljuk a napokat még egy hét, még hat nap, még öt, még négy, még három, még kettő, még egy... és cupp cupp!!!!

6 megjegyzés:

Julcsi írta...

:-) Cuppp!

Norka írta...

Köszönöm!!! Ez egy jó reggelt cuppp volt, már biztos, h jó napom lesz. Cuppp Neked is!!!! :)

Viktória Kisasszony írta...

Herzallerliebste... Nice!

Én még hétvégi pár se vagyok, és csak a heteket tudom számolni, nem is a napokat... :( Bár mi megfogadtuk, hogy nincs búcsú, és amikor visszaérek, olyan lesz, mintha nem 10hétre léptem volna le, csak egy-két napra. De egyre nehezebb...

Piszkosul hiányoztok.

Sbabodi huligán írta...

Nice? :)
Még én is barátkozom a megszólítással, de szerencsére még csak leírva találkoztam vele. Na jó, egyébként nem zavar, bár kicsit nyelvtörő. :)

A cupp-party-ról csak annyit, hogy egyébként bejönne, ha nem kellene utána felszállni a vonatra, vagy elengedni a Kedvest.

Viszont a számlákat/békákat ki kérem magamnak, ez aljas rágalom.

Nem is kívánnék most továbbiakat a témához fűzni, alá szolgálja!

Herzallerliebste :)

Norka írta...

Cupp a kommentekért!!!:)
Kisasszony, 10 hét után, tízszer olyan édes lesz a viszontlátás!

Allerliebste Huligán! Cupp cupp!

Norka írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.