2014. február 19., szerda

Ez a nap más...

Lám lám szaladunk, idemegyünk, odamegyünk, kicsit ringatunk, sokat kerekitünk, nőnek a tincsek, egy fogé két fog, rágó fog, szemfog, felállunk, elindulunk, kocsizunk, robogunk, nyaralunk, izzadunk, placcsssssss Balatonban fürdeni de jó, csuszdázunk, hintázunk, Örségben nyaralunk. 
Esőben, sárban pocsolyába gumicsizmában vagy anélkül, mocira kalandra fel, meg- megállunk, kutyával haverkodunk. Cica cica, miért szaladsz kétségbeesett tekintettel előlem? 
Lám lám, a világ csodás és gömbölyű, mint anya pocakja:)
Kabát, sapka fel, kedvenc szó a NEM. Lassan és nehezen azért megy az IGEN, avagy anya és a dackorszak. naaaaaaa, de sok a duma, Jóska bácsi fürészel, hej Gyula Buda, recefice bum bum bum.
Őszi mese, nyári mese, tavaszi mese, téli mese, kis karácsony, nagy karácsony áll-e már az én házikóm?
Kicsi hó, szánkózni jó, olvad a hó, pápá hóember.

Hajnal hasad, virrad kicsit, itt nagy nap. Anya apa szeme zizes (vizes), mi ez, mosolyognak, szemük ragyog, boldogok és néznek nagyon.
Ég a gyertya ég, el ne aludjék...pfúúúúúúúúúúú. TAPS





Drága Kislányunk, köszönjük, hogy két éve átélhettük AZT a pillanatot, hogy szülővé váltunk, családdá lettünk. Az Isten éltessen nagyon sokáig, légy mindig boldog, vidám és mosolygós és kísérje utadat örökké a jó Isten vigyázó keze!

Édesapád és Édesanyád


1 megjegyzés:

"Húgod" írta...

Hát ezt csak most olvastam el...és újra azt mondom, Carrie Bradshaw, ÍRNOD KELL!!! :)